Werkwijze van Heinz Performance

Dankzij een lange geschiedenis en een enorme know-how kan iedere autoliefhebber terecht bij Heinz-Performance voor chiptuning, uitlaten, velgen, remmen, intercoolers, het verlagen van je auto en high-performance batterijen. Een passie voor auto’s en racen maakt van Heinz-Performance een echt begrip in de autowereld. Wil jij je een LITEBLOX, lichtgewicht, batterij? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Heinz Performance biedt de mogelijkheid om jouw zware standaard batterij te vervangen door een professionele lichtgewicht LITEBLOX-batterij. Creëer hierdoor een gewichtsbesparing tot 25kg. De LITEBLOX batterijen zijn de beste lichtgewicht batterijen voor sport- en racewagens. Zeer aanbevolen voor in de racerij!

3 types LITEBLOX batterijen:

  • LB11XX (2 tot 6 cylinders) (1.1kg)
  • LB19XX (6 tot 8 cylinders) (1.9kg)
  • LB26XX (8 tot 12 cylinders) (2.6kg)

De LITEBLOX batterijen zijn voorzien om, net zoals bij uw standaard batterij, aangedreven te worden door uw conventionele alternator.  De LITEBLOX batterij werkt volgens een plug’n’play oplossing, dewelke minder volume én gewicht vergt. Een pluspunt voor sport- en racewagens. De innovatieve LITEBLOX batterijen gebruiken de laatste LiFePO4 energieopslag technologie, geïmplementeerd in extreem lichte batterij-omhulsels (gemaakt van carbon) met een uitstekende betrouwbaarheid. Deze LITEBLOX batterijen zijn volledig ontwikkeld en handgebouwd in Duitsland. Met meer dan 25 jaar ervaring, oog voor detail en gespecialiseerde race ingenieurs zorgen wij voor alleen maar tevreden klanten.

Realisatie:

Porsche 991 Turbo S door Heinz Perormance onder handen genomen, kreeg ook een LITEBLOX batterij geïnstalleerd. Deze draagt bij tot nog betere prestaties.

  • OEM battery (22,4kg) –> LITEBLOX LB26XX (2,6kg) ► –19,8kg
  • OEM bracket (1,4kg) –> LITEBLOX CFK-adapter (0,3kg) ► –1,1kg

 

Contacteer Heinz Performance

Interesse in een LITEBLOX batterij? Neem contact op met Heinz Performance of kom langs in een van onze vestigingen in Aalst of Hasselt.

 

video: https://www.youtube.com/watch?v=4KRGv_ZSFFM